Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودرضا رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به اجرای طرح تشدید کنترل نظارت و بازرسی بهداشتی و شرعی دامپزشکی که از اواسط اسفند سال گذشته آغاز شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد اظهار کرد: ساماندهی ۲۱ اکیپ بازرسی بهداشتی در سطح استان در اجرای این طرح مورد توجه بوده است.

وی بیان کرد: نظارت و بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظیر کشتارگاه‌ها، مراکز بسته بندی مواد خام دامی، رستوران‌ها، قصابی، مرغ فروشی، طباخی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دستور کار است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه بازرسان دامپزشکی استان به صورت شبانه‌روزی حتی در تعطیلات
مشغول به اجرای طرح هستند گفت: 
از ابتدای این طرح تاکنون بیش از ۷ هزار مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده و حاصل آن ضبط و امحاء بیش از ۱۲ تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف بوده است.

وی با اشاره به اینکه در طول اجرای این طرح ۴۰۰ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد عنوان کرد: با تدابیر سازمان جهاد کشاورزی، در تولید و توزیع گوشت در اواخر سال ۱۴۰۰ مشکلی نبود و بازرسان بهداشتی نیز نسبت به ایجاد امنیت غذایی و ارتقاء سطح بهداشت فرآورده‌های خام دامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل دامپزشکی استان همدان ماه رمضان اکیپ دامپزشکی خام دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان 2 از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026 روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه- تویسرکان
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی